blog.tr.ee riba

Kui blog.tr.ee keskkonnast mõnd linki pressida, siis ei satu sa mitte vastava postituse lehele vaid mingile arusaamatule blog.tr.ee freimsetile (sama ka news.tr.ee puhul). Kui sa nüüd tähelepanematusest ei vajuta kohe „eemalda see riba“ nuppu ja satud sel lehel edasi minema ning alles hiljem vajutad seda nuppu, siis visatakse sind rõõmsalt esmalt avatud lehele tagasi.

Erinevalt Äripäeva bännerist on see riba siiski natukene vähem pealetükkiv, aga milleks ta seal üldse on? Kas selleks, et kasutajaid närvi ajada või oma brändi tarbija teadvusesse taguda? Võibolla olen natukene vanamoodne, aga mulle küll selline tegevus ei meeldi.

Äkki keegi viitsib kirjutada Firefoxile viguri, mis sellest freimist ainult kasutajale vajaliku alles jätaks?

You may also like...

8 Responses

  1. Aga palun — kasutame ju juba niikuinii sellist kena pluginat, nagu Adblock Plus:

    https://addons.mozilla.org/

    Lisa lihtsalt reeglitesse rida:

    http://*tr.ee/navigaator.php

    ja ongi tülikas riba kadunud!

  2. Siiski, väike miinus on asja juures — aadressireale jääb aadress http://*tr.ee/freim.php?target=* ja edasi lehitsedes enam ei muutu…

  3. Aarne says:

    Aga kui klikid blogi nime peal, mitte postituse pealkirjal, siis saab soovitud blogi esilehele. Kuna blog.tr.ee’s artiklid väga kaua paigal ei seisa, siis peaks suure tõenäosusega soovitud artikkel ekraanile ilmuma.

    Selle juures on miinuseks see, et mõned blogimootorid, nagu näiteks WordPress, ei näita esilehel kommentaare.

  4. mattias says:

    Aga seda pole vaja üldse firefoxi pluginana teha. Täiesti võimalik on see frame eemaldada javaskriptiga oma lehel, ning see töötab siis kõigil külastajatel.

  5. priit says:

    Mattiase nõu paistab hea olevat. Äkki saaks ka mõne viite sellisele JavaScriptile. Eks leiab kindlasti ka Googlest, aga kui on käepärast, siis palun pane siia ka.

  6. andris says:

    Kirjutasin sellel teemal tr.ee blogisse

    http://web.tahvel.info/?p=148

  7. Firefoxi plugina kasuks räägib see, et iga kasutaja tahab <b>ise</b> määrata, kuidas ja mida ta näeb. Sellest kõik alguse saigi.

  8. Tom says:

    Greasemonkey skriptike, mis peaks asja ära ajama:
    http://userscripts.org/scri

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.