Tööpakkumised

See kuulutus on aegunud

Tööpuudusenumber hakkab Eestis juba vaikselt negatiivseks muutuma, siis palun abi heade inimeste leidmisel.

Esmalt head uut aastata kõigile, kellele ma seda veel soovinud ei ole. Uue aastaga on tulnud ka uued asjad. Nagu mõned juba teavad hakkan kokku panema rahvusvahelise internetiturundusfirma Web Guide Partner Tallinna kontori meeskonda. WGP rahvusvaheline ettevõte, millel on kontorid erinevates kohtades üle maailma. Lisaks loodavale Tallinna harule on kontorid veel: New Yorkis, Vancouveris, Stockholmis, Mumbais, Colombos ja Bunnellis (Florida).

Tallinna kontor vajab terve hulga häid tegijaid:

  • raamatupidaja / kontorijuhataja – üks inimene, kes võib esialgu alustada osalise tööajaga. Tööülesanneteks on firma raamatupidamise korrashoidmine ja kontoris ladusa töö korraldamine.
     
  • veebiarendajad / programmeerijad – mitu inimest, kelle tööülesanneteks on oma sisuhaldustarkvara arendamine ja muud vajalikud programmeerimistööd. Märksõnadeks: PHP, MySQL, Ajax.
     
  • veebihaldureid / site manager – mitu inimest, kelle tööülesanneteks on WGP veebide sisu toimetamine, keskkondade populaarsuse suurendamine, partnerite leidmine, reklaam. Kõige selle juures on abiks oma ala tipptegijad.

WGP on noor ja edumeelne ettevõte, mille peamiseks tegevuseks on internetiturundus. Hetkel oleme keskendunud hasartmängude ja finantssektori klientide teenindamisele. Lisaks huvitavale tööle kiiresti arenevas valdkonnas pakume mõnusat töökeskkonda ja rahvusvahelist kogemust.

Kui tead kedagi, kes võiks mainitud ametite vastu huvi tunda, siis anna neile minu kontaktandmed edasi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.