Tööpakkumised: võtame tööle blogija

Aegajalt arutatakse, kas saab blogijat tööle võtta või mitte, mis on selle plussid ja miinused jne. Ma nüüd võtaks ühe blogimiskogemusega tegelase tööle.

Vaja on blogimisoskustega inimest, kelle tööks on veebikeskkondade sisu ja leviga tegelemine. Oluline on võime tegeleda vaheldumisi erinevate valdkondadega ja mõista internetis toimuvat. Tegemist ei ole otseselt raha eest blogimisega vaid erinevate olemasolevate keskkondade sisulise arendamisega. Eeldusteks on korrektne eesti keel (mitee nagu minu oma 🙂 ja võime kirjutada etteantud teemadel. Esimene eelistus on täiskohaga töötaja, aga võime kaaluda ka osalise tööajaga inimese võtmist.

Kel huvi võib kõrval oleval mailil ühendust võtta ja siis saame juba asju lähemalt arutada. Huviline võiks meile saata ülevaate põnevamatest projektidest, millega ta on tegelenud ja vähemalt ühe oma blogiaadressi.

You may also like...

15 Responses

  1. Andrus says:

    ei saa aru, mis täpselt mõttes, aga ideaalis võiks Eestis ollaüks korralik veebi ja turunduse teemat kajastav blog küll(selge on see, et üksinda vahel kirjutades ei jõua keegi nii kaugele, et oleks tegemist kvaliteetse ja kiire infoga)

    omaette küsimus on, kuidas inimesi motiveerid?

  2. Priit says:

    Töö sisu ei ole Sevenline blogi arendamine. Tegemist on kliendi keskkondade majandamisega. Motivatsiooniks on raha, huvitav töö ja asjaolu olla esimene selle ala töötaja Eestis 🙂

  3. Andrus says:

    miks peaks kliendi keskkondi majandama eraldi(uus) inimene? kas sisu oleks nii palju?

  4. Priit says:

    Hmmm… sisu ongi ju internet, see mida inimesed veebis otsivad…

  5. Hardi says:

    Minu meelest blogidest küll kirjaoskajat ei tasu otsida. Muidugi, kes otsib, see leiab, aga võibolla oled täheldanud, et blogides kirjutatakse pikalt ja laialt, hästi palju on liigliha. Sinu soovitud ametisse oleks sobilikum leida töötaja ülikoolist, eesti keele, kirjanduse ja kultuuri õppetoolist. Aga okei. Ainult üks asi veel: heal kirjutajal on siiski oskus kirjutada, nagu automehaanikul on oskus autot parandada, mind häirib, kui seda nimetatakse võimeks nagu võluritel. Muidugi tuleb anne kirjutamisele kasuks, aga ei meeldi, kui kirjutajatesse suhtutakse nagu teatud teistlaadi inimestesse, kellest aru ei saada ja kes on teistsugused, aga paraku on neid vaja ka, nii et parem mitte torkida. Natuke selline maik on praegu juures.

  6. Hardi says:

    Ja endiselt jääb hämaraks, mis see kliendi keskkondade majandamine ikkagi tähendab. Tulen tööle, mis ma tegema hakkan? Mislaadi tekste kirjutama, kuidas näeks välja mu tööülesanne?

    Ikka heaga

  7. Priit says:

    Tööülesanne (eesmärk) on keskkonna külastaja rahulolu.

  8. Priit says:

    Võime ei ole oskus… Mul võib olla oskus midagi teha, aga motivatsiooni, foobiate ja muude segavate tegurite tõttu ma saa seda hetkele teha. Näiteks: mul on oskus lugeda, aga ma olen võimetu lugema pärast 10. õlut.

  9. Priit says:

    Ok, make that 15 🙂

  10. CD7 says:

    Käisid lugesid vahepeal üle Priit? 😀 😀

    ei tegelt. Priit väljendab ennast segaselt jah. Pealkiri on kutsuv ja huvitav ja kui seda nüüd allolevas tekstis oleks suutnud ka korralikult kirja panna siis oleks see postitus siin väga effektiivne ka antud inimese leidmisel… kahjuks seda ta ei olnud suutnud teha …

  11. Priit says:

    Ma mõõdan efektiivsust mailidega oma postkastis. Siiani olen rahul. Saatke aga edasi, saame kokku arutame, ma arvan, et on huvitav ja mõnus töö. Pappi saab ka normaalselt 🙂

  12. Andrus says:

    edu siis:)

    Arvestades hetkel heade töötajate puudust on mailide voog sellise info peale imeline.

    Väga huvitav oleks kuulda kunagi, mis töö reaaselt oli ja kus seda kõike ka oma silm näeb.

  13. Tõnis says:

    Mina teeks küll sellist tööd hea meelega. Koolis oli mul kirjandi kirjutamine üks lihtsamaid asju ning keelega ka ei tohiks nagu hätta jääda. Sõbrad ütlevad pidevalt, et ma olen nagu hammastega raadio, millel puudub väljalülitus.

  1. March 27, 2008

    […] Üht ja teist March 27th, 2008 Postitas Oleg kategoorias Teeni raha internetis Sevenline võtab tööle blogija. […]

  2. April 12, 2008

    […] kirjutavaid blogijaid ei oskagi esmapilgul esile tuua. Sevenline internetiturunduse veebipäevikus otsiti veel hiljuti blogijat tööle. Priit Kallas kommenteeris tulemusi sedavõrd palju, et tõsiseltvõetavaid vastuseid tuli sellele […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.