Statistika ämber

Olen viimasel ajal pea kõikide olulisemate saitide puhul asunud üha rohkem Google Analyticsit tarbima. Täna sain siis vastu nina. Nimelt otsustas üks Google Analyticsi konto mingil põhjusel tegutsemast lakata ja statistikas on ca 16-tunnine auk, mille avastasin tänu sellele, et sevenline.ee numbrit tundusid väga nirudena. Õnneks juhtus see kontoga, millel olid vaid mu enda asjad ja täna tundub asi ja jälle edukalt edasi toimivat. Support-küsimusele pole veel vastust saanud.

Tasub aga tähele panna, et kui ise ikka tarkvara üle kontrolli ei oma, siis võib igasuguseid üllatusi ette tulla. Samas on Google Analytics ikka üks väga hea asi ja selle funktsionaalsust suurendab veelgi tema seotus Google AdWords programmiga. Google Analyticsi juures on peamiseks miinuseks see, et ei saa jälgida RSS-voogude statistikat.

Hoiatuseks siiski, et kui statistika jälgimine on oluline, siis ei tohiks ainult tasuta teenusele lootma jääda, mingi tagavara väljapääs peaks ka olemas olema.

You may also like...

3 Responses

  1. .. says:

    Google Analytics uuendab andmeid iga 24 tunni tagant. Ise ei saanud ühele kontole üle 5 statistika lisada.

  2. priit says:

    Ma tean, et 24 tunni tagant aga nagu mulle Google vastas:

    However, we’ve been notified that reports processing for July 24 have been delayed.

    Please note, however, that none of your data has been lost, and our engineers are currently working to update your reporting data.

    however paistab neil parasiitsõna olevat 🙂

  1. November 30, -0001

    Google Analytics nüüd kõigile valla

    Google Analyticsi kasutamiseks pole vaja enam lunida ja järjekorras seista. Juba paar päeva saab igaüks, kel soovi, oma Google kontoga Analyticsi kasutajaks registreeruda. Ma olen ise Google Analyticsit…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.