Pokker annab tasuta raamatu

Kunagi tegi seda Skype, siis mina ning mitmed teised. Nüüd on tulnud minul ka aeg linkimisest kasu saada. Pokerlistings.co.ee jagab raamatuid. Oma kampaanias annavad nad 100-le kiirele linkijale Kivirähu raamatu „Mees, kes teadis ussisõnu”.

Lingid on erakordselt tähtsad ja seda kahes mõttes. Esiteks aitavad lingid teistel lehtedel rohkemate inimesteni jõuda. Teiseks on linkidel väga oluline kaal otsingumootorite algoritmides, mille puhul tähendab iga link teie lehele antud „häält“. Mida rohkem hääli, seda parema positsiooni teie leht otsingutulemustes saavutab.

See eelnev ongi põhjus, miks PokerListings oma kampaaniat teeb. Et ma ka oma raamatu kätte saaksin, siis siin on paar märksõnadega linki pokker, pokkeriturniir ja pokkeritoad. Link Sevenline ajaveebist peaks päris kaalukas olema. Panen oma isiklikust blogist ka lingi, siis saab kohe mitu raamatut. Kust aga lugemiseks aega leida?

Kuna ma olen selle pokkeriasjandusega seotud, siis lisaks veel seda ka, et sõpradega pokkerit mängida on jube lahe. Probleem tekib sel hetkel kui inimesi vähe ja mängijad head, sest nii muutub mäng väga igavaks. Seepärast ongi põnev mängida online pokkeritubades mängurahaga, sest seal on pidevalt 6-9 inimest vastas.

You may also like...

1 Response

  1. priit says:

    Raamat on nüüd käes ja mõni lehtki läbi loetud. Väga asjalik tundub.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.