Moodne turundus

Selle postituse puhul on tegemist märksõna eksperimendiga. Kuidas domeeni vanus ja sisu maht mõjutavad konkurentsita otsingufraasi moodne turundus positsiooni Google otsingumootoris. Moodne turundus on uus ajaveeb turundusteemal.

Update: Ekspress, EPL ja blogtree indekseeruvad ikka metsikult kähku. Lisatud pildil punasega märgitud kirjed tekkisid originaali postitamisest vähem kui kahe tunni jooksul.

Google tulemused moodne turundus

You may also like...

8 Responses

  1. priit says:

    Tervitused uuele turundusblogile http://moodneturundus.com/b

  2. Margus says:

    Tänan positiivse kajastuse eest. Esialgu tuli see endalegi üllatusena, et fraasi "moodne turundus" ei ole veel webis kasutust leidnud. Ootan juba huviga milline on pingerida, kui google on ka sinu postituse indekseerinud. See, et minu leht on viimane on üsna loogiline…

  3. silver says:

    Tulemused 1 – 10 ligikaudu 15,400-st otsingule moodne turundus

  4. Validool says:

    See on siis nagu uus sevenlain ja sinu oma? Või kirjutad kellegagi kahasse? Või meediakanal kuhu ostad sisse contenti ja kirjutad ka ise?

  5. priit says:

    siin oli tegemist otsinguga "moodne turundus"

  6. priit says:

    Validoolile, ei see pole mitte minu. Täiesti juhuslikult avastasin täna sellise saidi. Huvitav on see, et meil on captch sama süsteeminga, muud sarnasused esialgu puuduvad…

  7. Priit says:

    Eksperimendi tulemus on see, et ühe postitusega vastu ei saa, aga kui pingutaks, siis on vanemal, hästi lingitud domeenil kõvad eelised.

  8. Huvitav, kas see moodne turundus jäi vaid eelmise aasta “moeasjaks”?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.