Gmail kutsed

Viimase paari päevajooksul olen mitmelt inimeselt kuulnud, et neil pole Gmaili kontot ja nad tahaksid seda hirmsasti saada. Olin tegelikult natuke üllatunud, et Gmail ikka veel ainult kutsetega on. Sellest murest vabanemiseks võib mulle maili saata. E-posti aadressi leiab paremast tulbast, pildi alt.

You may also like...

7 Responses

  1. Mario says:

    Ühes mu listis üritas keegi ärivaistuga tüüp Gmaili invite’sid müüa kokkuleppehinnaga. Vastuseks tuli kümme kirja erinevatest allikatest, mis teatasid, et kui keegi Gmailist huvitatud on, ei pea ta mitte kolmandale parteile selle eest tasuma vaid andku ainult teada.

  2. priit says:

    No, kes tahab, see saab. Paljud kasuavad siian hot.ee kasti, mis ei ole ju Gmaili võimaluste juures väga tark tegu.

  3. Larko says:

    Ise olin esimeste hulgas, keda Google kahe ja poole aasta eest ise kutsus. Tol ajal oli kutseõiguseidki vähe. Kutsete eest pakuti näiteks e-bays kuni 200 dollarit.

    Gmail on tänaseni ametlikult betas, ehkki juba ammu suurepäraselt töötab. Kutsepõhisuse säilitamine on minu hinnagul pigem turunduse huvides kui tegelikult kasutajate arvu piiramiseks vajalik. Mul näiteks on igal ajal 300 inimest võimalik kutsuda.

    Sellest tulenevalt, kes väga soovib, võib ka mulle onularko[ät]gmail.com ennast märku anda.

  4. methodik says:

    Muidu, kuidas üleüldine Google-tundlikkus on – ei tekita tunnet, et keegi teab varsti Sinust rohkem kui Sa ise?

  5. priit says:

    Natuke suurt venda hakkab meenutama see asi küll. otsingu ajalugu, gmail, orkut ,analytics, adwords, adsense. Kui kogu see inf omavahel suhestada, siis võib sealt isegi sellist infi saada mida sa isegi enda kohta ei tea. kõhedust tekitav.

    Google’s mission is to organize the world’s information and make it universally accessible and useful.

    Nende mantra: Do no evil… loodame

  6. priit says:

    Huvitav, huvitav, nüüdseks juba neli on avaldanud soovi gmaili konto järele. Saatke aga maili, kutseid on veel, ja mitte vähe…

  1. November 30, -0001

    Gmail Googlemail mobiilis

    Juhul kui sul veel siiamaani ei ole nnestunud omale ligi 3Gb suurust e-maili postkasti hankida, siis Priit [Sevenline] Kallas on sind rmuga valmis h臈ast v舁ja aitama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.