3 aastat ajaveebindust

Avastasin juhuslikult, et täna möödub kolm aastat minu esimesest blogipostitusest blogspot.com keskkonnas. Esialgu ei saanud ma asja mõttest päris täpselt aru ja kasutasin seda keskkonda peamiselt avalike viidet hoidlana. Põhimõtteliselt midagi del.icio.us taolist.

Umbes 2003. aasta augustis hakkasin kasutama päris oma keskkonda, mis on kahjuks tänaseks internetist kadunud, kuid on interneti arhiivist siiski leitav. See oli siis juba „päris“ ajaveeb. Kuid selle edendamisega ma just väga ei virgalt ei tegelenud.

Järgmise etapina tegin targutaja.info ajaveebi, millega alustasin 3. augustil 2005. aastal. Targutaja puul on tegemist juba enavähem regulaarse isikliku ajaveebiga, millel on isegi mõningane püsilugejaskond. Viimasel ajal on aktiivsus natukene väiksemaks jäänud, sest enamus tööteemalisi asju postitan siia ajaveebi ja targutajaga pole väga aega tegeleda. Targutaja tippsaavutuseks on masendav kampaania algatamine, mis sai ära märgitud ka Ajaveeb 2006 võistlusel parima algatuse auhinnaga.

Käesoleva Sevenline internetiturundus ajaveebiga tegin algust täpselt seitse kuud tagasi ja üritan siin jätkuvalt huvilistele põnevat infot edastada.

Ajaveebindus on andnud mulle huvitavaid kõnelusi, kontakte. Loodetavasti olen end ka paremini väljendama õppinud, kirjutan kiiremini ja vähemate vigadega.

Aitäh, lugejad! Palju õnne mulle, ajaveebnik 🙂

You may also like...

2 Responses

  1. Oliver says:

    Sevenline on küll tore ettevõtmine ja huvitav lugemine. Palju õnne ja jätka aga samas vaimus! Edu huvitavate lugude leidmisel ja kirjutamisel!

  2. Toivo says:

    Tere, mis arvad?

    http://www.rohi.ee/kohvik/c

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.