55 SEO faktorit

Mul on tunne, et ma pole seda linki siia veel postitanud. Google Search Engine Ranking Factors on aprillis avaldatud Google’ile keskenduv loetelu, kus võetakse kokku 37 SEO (search engine optimization) spetsalisti arvamus. Loetelu iga punkti kohta on välja toodud tema tähtsus, lühike kirjeldus, konsensus ja mõned hindajate kommentaarid.

The result is a resource of incredible value – although not every one of the estimated 200+ ranking elements are included, it is my opinion that 90-95% of the knowledge required about Google’s algorithm is contained below.

Igaüks kes on huvitatud internetiturundusest peaks end kurssi viima vähemalt top 10 nimekirjaga. Rohkem kui kümmet faktorit pole vast mõtetki jälgida, sest osadel juhtudest ei ole neid võimalik mõjutada ja teiste puhul on saavutatav efekt marginaalne. Kui mõned SEO-tegelased väidavad, et nad jälgivad rohkem kui 40 faktorit, siis mina pean seda ajaraiskamiseks (erandina võibolla ainult mõned supertiheda konkurentsiga valdkonnad). Näiteks see kas lehe kood valideerub või mitte.

Validation? Please, oh please, make it go away. Validation zealots just plain freak me out. Walking under ladders, breaking mirrors and stepping on cracks probably has more influence on your SERPs than validation. — Mike McDonald

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.