Puust uudiskiri

Reval Express Hotelli kohvikus on supigalerii, mida olen tahtnud juba rohkem kui aasta külastada, aga pole sinna kuidagi sattunud. Täna juhtus aga see, et nälg tahtis silmanägemise ära võtta just täpselt nende ukse ees. Nii otsustasingi sealt läbi astuda ja keha kinnitada.

Supid on seal väga head. 55 krooni eest sai kõhu täis ja tuju heaks. Sõin seenesuppi, juustusuppi ja kuuba suppi. Viimane neist oli midagi seljanka taolist.

Internetiturundusse puutub asi sellega, et kui küsisin, millal uusi suppe saab maitsta, siis lükati mulle nina alla paberileht, millele paluti kirjutada nimi ja mailiaadress. Nii saadavad nad mulle iga nädal uue menüü inboxi. Väga tervitatav oli näha, et ka sellisel mittetehnoloogilisel moel saab oma internetiturundust ajada. Hiljem netist vaadates ma vaevalt oleksin viitsinud liituda, aga seal tegin seda hetkeemotsiooni najal vankumatu meelekindlusega.

Reval Hotel Group on muidugi üks internetiurunduse progressi vedajaid, sest minu altexi päevil oli ta meie esimene tõeliselt suur klient.

You may also like...

1 Response

  1. svennu says:

    supid on seal tõesti head, eks küsin järgminkord ka menüüd 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.