Otsin tarku inimesi

Mul on juba päris pikka aega (tegelikult juba pea kolm aastat) plaan üks suuremat sorti projekt käima tõmmata. Projekt hõlmab suhtlust ja social networkingut ning peaks loomulikult saama maailma parimaks omal alal. Selleks aga, et asi eriti raju tuleks on vaja väga tarku inimesi, kelle hulka ma ise kahjuks ei kuulu.

Mul on olemas mingid väga üldised ideed, mida ma nende sotsiaalsete võrkudega saavutada tahan aga need oleks vaja valemiteks ja seosteks kirjeldada ning seetõttu oleks abiks matemaatiku tiitlit kandev tegelane. Kitsamalt võttes peaks rakendust leidma mänguteooriale, graafiteooriale ja muudele asjade vahel seoseid kirjeldavatele ning neid uurivatele matemaatika harudele.

Projektile oleks ideaalis vaja ka psühholoogi või kahte. Üheks suunaks oleks inimeste omavaheline üks ühele suhtlemine ja teine haru oleks üldisem „organisatsiooni“psühholoogia, mis peaks suunama ning silma peal hoidma suurel internetikogukonnal.

Kui sa ise või mõni su tuttav mõnele toodud kirjeldusele vastab, siis oleks hea kui ühendust võtaksid ja saame koos vaadata, kas asjast asja saab.

You may also like...

3 Responses

  1. Gunnar Valge says:

    (Ühekorra juba omaarust postitasin aga ei saa aru kuhu see kadus)
    Ise töötan Tehnikaülikoolis ja meil siin lausa matemaatika nimeline teaduskond on. Vahest siit midagi leiab, kui tuttavat otseselt pole. Endal mul kahjuks pole.

  2. Priit. KISS – keep it simple, stupid. Selle sinu jutu põhjal jääb mulje, et mingi jube keeruline teenus on tulemas 🙂

  3. priit says:

    Google on väga KISS aga vaevalt ta seda tagant otsast vaadates on 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.