Maksud

Täna sattusin ettevõtte makse tasuma ja tundus kuidagi väga tüütu seda käsitsi teha. On ju olemas selline teenus nagu otsekorraldusleping. Maksuametile võiks ju ka elu lihtsustamiseks tegemise eesmärgil otsekorraldusega raha kanda.

Raamatupidaja toksib E-maksuametis andmed sisse ja sealt liigub inf juba automaatselt panka. Jube lihtne oleks elu ja eriti E ka. EEsti on ju E-äss maailmas ja sEE tEEnus lEiaks kindlasti kasutajaid.

Ja neile, kes arvavad, et makse automaatselt maksta on halb mõte võib öelda, et see EI ole kohustuslik vaid lihtsalt mugavusteenus eeskujulikele maksumaksjatele.

You may also like...

2 Responses

  1. dudgeon says:

    pole mõtet elu raskeks mõelda – lahendus on veel lihtsam: raamatupidaja teeks ka maksekorraldused ise (kasvõi write-only access kus kontoinfot ei näe). e-maksuamet las optimeerib enne suurfirmade deklareerimisi, kus töömaht on sadu kordi suurem, kui maht, mida veel väiksema firma juht viitsib ise ära teha.

  2. priit says:

    Ma tegelikult ma vist ei saanud kommentaarist aru: miks peaks ramatupidaja rohkem tööd tegema? kui maksud on edastatud ametile, siis edasi tuleb juba automaatne otsekorralduse summa panka. Suurfirmas võib ju töömaht suurem olla aga väikefirmasid on oluliselt rohkem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.