Käsitsi tekitadud Eesti spämm!

Potsatas minu postkasti WordPressi teade, et äkki soovid spämmi modereerida? Vajutasin juba linki ja oleksin spämm-kommentaari kogemata peaaegu maha võtnud, aga enne märkasin tuttavat keelt. Selline nägi asi blogis välja:

Piruka spämm A

ja selline WordPressi adminis:

Piruka spämm B

Mis siis ikka võtsin telefoni ja helistasin viidatud numbril. Küsisin, kes teil veebiarendamisega tegeleb. Öeldi, et omanik ise. Selgitasin oma muret soovimatu reklaami asjus ja sain kohe ka omaniku andmed. Need anti mulle kuidagi väga rõõmsatujuliselt ja selgitati, et mul võib keele probleeme tekkida.

Omanikuks ja juhatuse liikmeks osutus Svetlana Prohhorova, kelle telefon on 5520935 (pole veel proovinud). Kontrollisin andmeid ka Äriregistrist (Svetlana Prohhorova juhatuse liige, elukoht Tallinn, sünd. 30.05.1954). Klapib! Sveta on ka Herne Kaupluse osaühingu juhatuse liige.

Kuigi olen siiani lubanud vahele jäänud blogispämmeriga igasugu drastilisi asju ette võtta (sisaldab ameeriklast lemmikala spordivarustust), siis lõin vedelaks. Vabandan end sellega, et nii naistega ei tehta.

Mõtlesin, et esitan neile hoopis arve. Seega jätan hetkel ka reklaamkuulutuse üles. Huvitav, kas toimetamise eest peaks eraldi tasu võtma? Laseks sõber Ancul ka vähe rajuma copy kirjutada. Jätkub…

You may also like...

7 Responses

  1. Martin says:

    Spämm spämmiks, tegelikult tahaks teada, kas kommentaariumispämm Eesti seadusandluse juures ka tegelikult spämmiks läheb?

    Hoopis rohkem tahaks lõuga anda plämmbiile kes enda ja enda ‘klientide’ poolt järjepidevalt saadab spämmi igasugustele aadressidele..

  2. ap says:

    ei ole Sul seaduslikku õigust arvet esitada. selleks Sa peaksid kommentaari posititamise vormis selgelt ja suurelt märkima, et kommentaar on tasuline sel ja sel tingimusel ning kõrval on checkbox, et “nõustun tingimustega”.

  3. Priit says:

    jah, ap, ma saan su mõttest aru. siiski, teatest vast piisab, checkboxi pole vaja, ma arvan.

  4. Teadja says:

    Aga mis Svetakese mailiaadress on, saadame talle ka pakkumisi 🙂

  1. July 10, 2008

    […] kedagi veel eestimaine spämm naerma ajab, siis siin on veel üks näide sellest uuest komöödia […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.