.eu domeenid

EU domeenide registreerimine kulgeb edukalt, kuigi seoses eelregistreerimise piirangutega on 7. detsembrist tänaseni esitatud vaid 170 tuhat taotlust 124 tuhandele erinevale domeeninimele. 115 tuhat taotlejat on ära saatnud oma õigusi tõendava dokumentatsiooni.

Kõige kuumemaks nimeks on sex.eu, millele on esitatud 236 taotlust (nendest 213 esitati esimese paari tunni jooksul) ja sellele järgneb pea poole väiksema taotluste arvuga hotel.eu (123). Kõige rohkem taotlusi on esitatud Saksamaalt (34,5%), Hollandist (16,6%) ja Prantsusmaalt (13,4%).

7. veebruarist algab Sunrise 2 eelregistreerimisperiood, kus taotlejate hulk laiendub järgmiselt: firmanimed, ärinimed, registreerimata kaubamärgid, kunsti- ja kirjandusteoste nimed (distinctive titles of protected literary and artistic work), perekonnanimed. Kõigile soovijatele avatakse eu domeeni registreerimine 7. aprillil 2006.a.

You may also like...

2 Responses

  1. November 30, -0001

    EU domeenid – Sunrise 2

    Täna algab eu domeenide registreerimise teine etepp (Sunrise 2) ja sellega laieneb registreerijate ring. Nüüd saab valida domeeninime, mis on firmanimi, ärinimi, registreerimata kaubamärk, kunsti…

  2. November 30, -0001

    Elekter juba 99,97% kodudest!

    See pealkirjas toodud number ei pruugi täpselt tõele vastata. Mõte ei olegi numbri täpsuses vaid pigem selles, et juba ammu ei kajasta, me elektrifitseerirmise protsenti uudistes.

    Turunduslikus mõttes…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.