Uudiskiri ja PHPlist

Otsustasin hakata Sevenline ajaveebi huvitavamat infot ka emaili teel jagama. Selleks paigaldasin serverisse vabatarkvara nimega PHPlist. Peamine mõte on siis selles, et Sevenline kodulehe lugejad ei pruugi olla väga IT teadlikud ja tulihingelised ajaveebide ning RSSi jälgijad samas aga tunnevad huvi internetiturunduse teema vastu.

Niisiis hakkan kord või kaks kuus saatma uudiskirjaga liitunutele kokkuvõtteid eeneval perioodil ajaveebis ilmunud huvitavamatest postitustest. Erandjuhul saadan infot ka juhul, kui tegemist on mingi kindlal ajal toimuva sündmusega.

Varem olen ma postitusnimekirjade haldamiseks kasutanud OptInPro nimelist tasulist teenust ja pean nentima, et PHPlist teeb ringe ümber OptInPro. Lisaks on see veel täiesti tasuta ja minul kulus oma postkontori seadistamisele koos kujunduse muutmisega ligikaudu üks tund. Natukene rohkem aega kulus kasutajaliidese tõlkimisele.

You may also like...

3 Responses

  1. See soft vist klikitud linkide trackimist ei toeta? Ei leia esimese hooga ka infot, mitu maili saadetutest ka konkreetselt avatud on..?

  1. November 30, -0001

    Tehke oma uudiskiri!

    Tehke oma uudiskiri!

    Uudiskirja üheks olulisemaks tulemuseks on see, et te saate koguda olemasolevate ja potentsiaalsete klientide e-posti aadresse ning saate nende nõusoleku neile aegajalt infot…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.