40000 .ee domeeni

Kunagi ammu kuulutasin välja ennustusvõistluse, millal saab registreeritud 40000 .ee domeeni. Kuna huvilisi ei olnud, siis unustasin selle. Nüüd eeneti lehele sattudes märkasin, et 40000. ee domeen registreeriti 22. juunil 2006. aastal (nende uudiste sisutihedusest tasuks õppust võtta aga ma lihtsalt pean lobisema). Praeguseks peaks vist juba 41 tuhat koos olema arvestusega, et 1000 domeeni lisandub umbes 40 päevaga.

Samas oli juuli maailmas kõigi aegade kõige suurema veebikasvuga kuu. Netcraft leidis, et tekkis tervelt 4,4 miljonit uut saiti. Seda kasvu lükkab tugevalt ajaveebindus. (Näiteks Blogspotis loodi 568 tuhat uut ajaveebi).

Nüüd võtan vastu pakkumisi, millal registreeritakse 50000. ee domeen?

Oma domeeni saad registreerida siin.

You may also like...

7 Responses

  1. busse says:

    seni, kuni eksisteerivad imeodavad hostingu pakkujad eestis, millede kuutasud on ülisoodsad, seni muutub see tempo veelgi. vaja ju igaühel oma domeeni. samamoodi kasvavad ka meeletu kiirusega nt .msn.ee aladomeenid, kuna nende soetamine maksab ju aastas vaid 108 eeku.

  2. heimar says:

    Ja egas selles miskit halba olegi. Praegu pidurdab .ee domeenide teket asjaolu, et registreerimiseks peab juriidiline isik olema. Igaühele oma ee domeen!

  3. priit says:

    Selle 40000 hulgas on ainult *.ee aadressid *.*.ee aadresse on ilmselt kordades rohkem

  4. toivo says:

    a)kui palju nendest 40 000-st on kasutusel ning b) kui paljdues on midagi mida lugeda st on uuendatud viimase kuu aja jooksul?

  5. kristjan says:

    .ee domeen on eliit ainult juriidiline isik saab seda ja seega kehv kasvu tempo. Arvan et mingi 4-6 kuud läheb 5000 saavutamiseks. Muidugi märgatavalt kiiremad oleks tempod kui võetaks vastu otsus et juriidiline isik saab registerritda nt. 1-5 .ee domeeni. Eraisikutele registreerimist laiendada poleks tarvis.

  6. priit says:

    Minu arust võiks ee domeen olla vabalt saadaval kõigile soovijatele aga raha eest. Praegu maksame me mingeid miljoneid selle süsteemi haldamise eest. minu arust võiksid seda kasutajad teha.

    Ma just täna suhtlesin ühe kliendiga, kes uuris ja puuris, kuidas ikkagi teist ee domeeni saada. Põhimõtteliselt tuleb asutada riiulifirma või MTÜ ja see on ikka täielik absurd.

  7. Olev says:

    Pakun et mu järgmisel sünnipäeval 29. mai 2007. saab 50 000 täis. Samas võiks ju olla näiteks nii et esimene domeen on igale firmale tasuta. Iga järgnev 100 krooni võrra aastas kallim. Teiene 100kr/aastas, kolmas 200kr/aastas jne…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.