Upgrade!!!

Tasub märkimist, et eile sai Sevenline sait uuendatud. Uus kujundus, mis lähtub arvamusest, et less is more ning ka tarkvara sai kaasajastatud. See aitas natuke üle kolme aasta vanuse softi jälle tänapäeva. Põhimõtteliselt on kogu värk XHTML 1.0 Transitional valideeruv (standardid on olulised), kuid kuna sisu on vana siis mõned lehed annavad veel veateateid (näiteks and märk urlides ja suurte tähtedeha tagid). Need saavad ajapikku parandatud.

Ka sisus tulevad lähiajal muudatused. Kaovad kõrvalteenused ja peamine fookus jääb internetiturundusele ning konsultatsioonile. See kõik muidugi võtab natuke aega.

Mõned on kindlasti juba märganud, et internetiturundus ajaveeb on koomast välja tulnud. Hakkan jälle regulaarselt, minule huvitavana tunduvat, turundus- ja internetiinfi jagama. Nii, et loe ise ja saada ka sõbrale.

You may also like...

2 Responses

  1. priit says:

    Varsti saab ka meie ajaveeb endale uue mootori ja läheme Nucleuselt üle WordPressile. Selle tegevuse käigus katsetan ka outsourcimist Türki.

  1. November 30, -0001

    Idioot!

    Ma ikka igas asjas kõige taiplikum ei ole. Mõni aeg tagasi uuendasime Sevenline veebi sisuhaldustarkvara. Natuke läks aega mööda ja ma hakkasin Google Analyticsis märkama, et külastuste arv on kõvasti alla…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.