Turvateenused

Üks tuttav saatis mulle vastused SEO nõudmistele, mis ta oli reklaamiagentuurist saanud. Sealt oli selgesti näha,et neil puudus arusaam, millest nad räägiva, kui asi puudutab otsingumootoreid. Pärast, kui ma kujundusi nägin, selgus ka see, et kasutatavuse küsimused pole nende jaoks oluline prioriteet. Saatsin neile abivalmilt lingi Amazoni.

Selle ja eelnevate sarnasete kogemustega seoses tuli mõte luua turvateenus. Veebi arendamisel tähendab turvateenus sõltumatu spetsialisti šotile viskamist, hetkel kui kujundajad või programmeerijad lõpetavad inimkeele kasutamise.

Kuna tööd teostavad spetsialistid on lühendites ja terminites kliendist kaugelt tugevamad, siis saab nende taha peita praaki, mööda vihisevaid tähtaegu ja muid ebameeldivaid asju, mis võiksid tegijale varju heita. Kui nüüd aga tuua mängu lühendikindlasse ülikonda riietatud turvamees, siis hakkavad asjad palju selgemaks saama ja mänguväljak on natuke tasasem.

Niisiis, kui arvate et teile veebiarenduse, otsingumootorite või kasutatavuse vallas kägu aetakse, küsige meilt turvateenust.

You may also like...

1 Response

  1. Aivar says:

    Hei
    Oskad sa soovitada ka miskit hääd tasuta e-booki usabiltyst lugemiseks?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.