Tasuta jagamine

Neeger kirjutab, et Piraatlus tõstab telekanalite vaadatavust. Viitan sellele siin, sest seal on head näited, kuidas sotsiaalsemeedia oskuslik kasutamine (CBS) ja asjade tasuta jagamine aitab ettevõtetel oma turunduseesmärke saavutada.

Väikese täpsustuse teeks ka, nimelt ei kulunud vist nädalatki kui Comedy Central oma arvamust muutis ja leidis oma klippide levitamise YouTube’is hoopis kasuliku olevat.

Mis postituse piraatluse osasse puutub, siis mõningad uuringud näitavad, et piraadid tarbiva oma valdkonnas ka rohkem legaalset materjali (viidet ei leidnud praegu, asi käis MP3de kohta). Paljud artistid on YouTube kiitnud ja leidnud, et ilma selleta poleks nad nii suurt tähelepanu võitnud. Heaks näiteks on siin Weird Al Yankovic, kes peab oma esimese Top10 hiti (White and Nerdy) peamiseks mootoriks just videosaita.

Üldiselt võib selle kõik kokku võta nii, et kui te annate lapsele kommi, siis jääte talle meelde, kui hea onu ja tal on teid ka hiljem rõõm näha.

You may also like...

3 Responses

  1. priit says:

    Ehh, maa alles praegu taipasin, mida postituse pealkiri võib, lehe külastajate arvule teha. Homme paistab, kas mu oletus ka paika peab.

  2. .. says:

    Rohkest külastatavusest pole ju mingit kasu (pigem kahju), kui külastajad jooksevad kokku tasuta asja järele ning ei ole ostujõulised või -tahtelised.

  3. priit says:

    Hinnanguliselt tõstis pealkiri selle postituse lugemist 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.