PowerPoint – Presenter View

Esitlusi tehes tekib tihti probleem, et tahaks natuke rohkem asja kontrollida, kui edasi-tagasi. Esitleja näeks üht pilti ja kasutajale näidatakse konkreetset slaidi. Eriti mõnus oleks see Lessigi meetodit kasutades, kus on väga oluline täpselt teada, mis on järgmine slaid. Samuti võib tekkida vajadus slaide erinevas järjestuses näidata. (Ise pole veel proovinud kahe monitori puudumise tõttu).

Täna sain jälle natukene targemaks (Aitäh, Liina). Kõike eelkirjeldatut saab teha Microsoft PowerPointis kasutades Presenter View‘d. OpenOffice.org Presenter View kasutajad peavad natuke vaeva nägema, sest see funktsioon on alles arendamisel, kuid kasutatav.

You may also like...

2 Responses

  1. Tiit says:

    See Presenter view ei ole mitte just kõige mõnusam võimalus, kuna mõned Powerpointi funktsioonid ei tööta. palju mõnusam lihtsalt slaidid saata projektorile ning omal arvutis on Powerpoint omas täies hiilguses ees.

  2. Mihkel says:

    Tänks,

    olen juba 10 aastat powerpointi kasutanud ja pidanud ennast väga hea taseme kasutajaks. Seda võimalust olen kaua mõelnud et oh oleks lahe, kuid selle peale et ÄKKI on see olemas, ma lihtsalt ei tulnud. Tänud uue töönipi eest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.