Lingipuru 080108: web2 auhinnad, Tom Peters, Google mäng…

Viimasel ajal on väga palju asju kuhjunud ja pole olnud mahti siia midagi kirjutada. üritan ennast lähiajal parandada. Seniks aga mõned viited, mis silma on hakanud ja jagamist väärivad.

  • ProBlogger kirjutab sellest, millised ajaveebi postitused toovad kõige suurema tõenäosusega lugejaid ja viitajaid. 7 Types of Blog Posts Which Always Seem to Get Links and Traffic.
     
  • Nädalavahetusel lugesin juhtimisguru Tom Peters’i veebi ja leidsin sealt päris palju põnevat nii juhtimisest kui ka turundusest. Üks uskumatult ilmselege, aga enamus juhtide ja turundajate poolt eiratud asi on see, et naise ruulivad (XAlways Women—The Whole Picture PPT). Vaadata tasuks kolme kohta: Free Stuff, Special Slides (presentatsioonide slaidid) ja loomulikult blogi postitused.
     
  • Igavlemise peletamiseks võib proovida mustri-märkamise-mängu Guess-the-google, milles kuvatakse pildid Google Image otsingust ja mängija peab ära arvama millis otsingusõnaga on tegemist. Päris põnev asi!
     
  • Web 2.0 auhinnad, mille on kokku pannu SEOmoz.org. Hindamise suhtes võib nii mõneski kohas eriarvamusele jääda, aga see nimekiri tuletas meelde vanu või aitas leida uus teenuseid, mis on päris asjalikud.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.