Internet on hea

Hiljuti tümitati ühe Delfi PR uudise kommentaarides usinasti Altexit. See muidugi ei ole uudis, et Delfis tümitatakse, aga keegi spetsialist teadis seal mainida seda, et internetireklaam ei toimi.

Ma ei kuulu nende inimeste hulka, kes Delfi kommentaari oluliseks infoallikaks peavad, kuid vaadates oma klientide augusti tulemusi on kontrast päris tähelepanuväärne. Kui asju vähegi õigesti teha, siis numbrid aina kasvavad ja kasvavad. Huvitav on see, et mitmekordse kasvu saavutamiseks piisab tihti vaid oma veebi korraliku sisuhaldustarkvara peale tõstmisest (eeldusel, et on olemas piisavas koguses sisu).

Samas pole enamus inimeste suhtumine veebi oluliselt muutunud. Ikka veel arvatakse, et kui veebimeister on asja püsti pannud, siis võib selle unustada ja tähtsamate asjadega edasi tegeleda. Pidevalt internetiga tegeledes on sellest raske aru saada, aga enamuse jaoks on kodulehed ja turundus võrgus ikka veel radikaalselt uus asi, mida tule vaid „pika hambaga“ katsetada.

Asja positiivne külg on muidugi selles, et need kes asjaga tegelevad saavad suhteliselt väikeste pingutustega väga häid tulemusi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.