Google Sites

Google lisas oma Google Apps paketti teenuse nimega Google Sites, mis esmapilgul tundub olevat hostitud wiki. Oma lehel soovitavad nad seda väga erinevateks otstarveteks. Näidetena on toodud ettevõtte intranet, projektileht, klubi.

Keskkonnas on viis ettevalmistatud lehetüüpi ja igale lehele saab lisada tükikesi teistest Google teenustest nagu kalender, YouTube, dokumendid (tekst, tabelid, presentatsioonid), Picasa slaidid ja veel palju muud.

Kogu selle asja käima panemine, eeldusel, et Google Apps on juba olemas, võtab minuti. Varasematel aegadel olen jätnud wiki üles panemata, sest see on tundunud ülemäärase pingutusena, nüüd aga sellist vabandust enam ei ole.

Google Sites

Praeguseks on Google Apps pakk juba nii paks, et saab peaaegu kogu äritegevuseks vajaliku tarkvarateenuse neilt tasuta kätte. Email, kontoritarkvara, kalender. Nüüd teeb Google Sites mugavaks ka meeskonna infovahetuse ja säilitamise. Google on astunud järgmise sammu maailmavalitsemise poole.

You may also like...

3 Responses

  1. Priit says:

    Äriotsast on Googlel veel CRM-vahend puudu (raamatupidamise jätaks siiski välistele pakkujatele), mis võiks olla siis sujuvalt ülejäänud Google Apps komponentidega seotud.

  2. Priit says:

    Üldisselt on tegemist suhteliselt puise vahendiga ja kui wikindusega tõsiselt tahaks tegeleda peaks ikkagi ise miskit püsti panema.

  3. Oleg says:

    Kui klikkide ja aktsiate langus jätkub, siis pigem mitte:
    http://ap3.ee/Default2.aspx?PaperArticle=1&code=3875/rt_komm_387502

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.