Google Analytics nüüd kõigile valla

Google Analyticsi kasutamiseks pole vaja enam lunida ja järjekorras seista. Juba paar päeva saab igaüks, kel soovi, oma Google kontoga Analyticsi kasutajaks registreeruda. Ma olen ise Google Analyticsit kasutanud juba kümme kuud ja see on mulle päris meeldima hakanud.

Päris ilma serveripõhise tarkvarata aga siiski hakkama ei saa, sest GAl jäävad lugemata lingid dokumentidele (doc, pdf, xls jne) ning samuti ei näita ta RSSi kasutamise statistikat. Muidu on aga tegemist väga hea riistaga ja olen seda rakendanu kõigile oma olulisematele keskkondadele. Soovitan. Jooksvat infot saab Google Analytis Blogist. Siin ka üks minu varasem postitus Google Analyticsi teemal.

https://www.sevenline.ee//?p=236
https://www.sevenline.ee//?p=92

You may also like...

2 Responses

  1. Oliver says:

    Kunagi siis kui ta päris alguses välja tuli tegin ka sinna kasutaja ning proovisin asja käima saada. Lisasin javascripti lehele ja google analytics näitab ise, et kõik peaks täiesti OK olema ning "Gathering information" ja nii ta siis kogubki. Juba kuid. Kuid mitte midagi ei näita. Eile lisasin veel ühe saidi oma profiilide alla ning jälle sama jama. Ütleb, et check näitab, et kood on korrektselt lisatud ning nüüd tuleb oodata 24h enne kui mingeid tulemusi saab. Nüüd on 24h möödas aga ikkagi ei halligi.
    Või ma lihtsalt ei oska seda kasutada, aga vähemalt siiani pole õnnestunud.

  2. priit says:

    Huvitav, kood paistab küll õigesti olevat paigutatud. Ma soovitan supporti küsimuse saata tavaliselt vastavad suhteliselt kiiresti. Ma olen kik vastused ca 24 tunniga kätte saanud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.