Kasvab ja kasvab

Neti lõpetas rekordite purustamise ja nende külastajate arv vähenes natukene eelneva nädalaga võrreldes. Senini oli see aina 15 nädalat järjest aina ülesmäge rühkinud. Vahepeal jäi juba mulje, et Neti kasutajate arv ületab Eesti internetikasutajate arvu, aga sinna on veel natuke aega.

Samal ajal tegi uue rekordi Delfi, mis jõudis oma külastajate arvuga 436 tuhandeni. Hea tulemuse sai ka Postimees (196 tuhat), EPL (136 tuhat). Mitmed teisedki saidid liiguvad oma parimate tulemuste piirkonnas ja trend paistab olevat enamasti üles. (Kõik need eelnevad numbrid on pärit TNS Metrixist).

Siit tekib kas mõtet. Kui kasutajad üha aktiivsemalt interneti tarbivad, siis loob see võimaluse ettevõtlikemail kodanikel uusi keskkondi luua ja teenuseid pakkuda. Teiselt poolt oleks aga mõistlik oma reklaamieelarved üle vaadata ja interneti osakaalu suurendada.

You may also like...

1 Response

  1. Tarvo says:

    Kui lähimal ajal midagi põrutavat ei juhtu, siis Delfi suurimaks konkurendiks kasvab Postimees.

    Postimees on kasvanud viimased pool aastat kõige kiiremini, teinud kõige parema webi ja väga laiali valgunud oma pakutavaga. Alustades tarbija24.ee-st kuni koostööni Kanal2-ga (sarjade webilehed).

    Teeksin siinkohal julge ennustuse, et 2007 sügis on postimees maksimaalselt 50-70000 kasutajaga maas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.