You may also like...

4 Responses

  1. kixs says:

    See on jah üks väga mõnus ja tore video. Aga see on täiesti loomulik et asi kgub populaarsust mina olen näiteks 100% ff kasutaja juba fb ajast ja ma ei saa aru mis hoiab iimesi ie juures. See on vist harjumus et interneti saab e tähe alt.
    Ootn huviga ka ff2 versiooni mille beta oli veel parajalt bugine. Asi saab uue näo mille kallal pregu töötatakse aga probleemiks on minu silmis tal see uus tabide sulgemine mis nagu Operal ja vajab koledalt harjumist.

  2. priit says:

    sevenline.ee külastajate brauserid jagunesid augustis selliselt:

    Explorer 56.22%
    Firefox 38.46%
    Opera 3.24%
    Safari 1.07%

    Samas augusti viimasel nädalal oli ie ja ff suhe juba 52% ning 41%

  3. kaur says:

    Kasutan tööl Firefoxi ja IExplorerit, kodus Operat. Ja: Vähemalt minu vajaduste/harjumuste jaoks on Opera OLULISELT mugavam kui Firefox.

  4. priit says:

    Mugavus on surfija kehas. Mul on siiani mõned asjad, mis firefox iest teisiti teeb ja sellega mõningast frustratsiooni tekitab. Vahepeal oli juba peaaegu valmis ffi nurka viskama (bugine, mäluga ei saa hakkama jne), kuid tema laiendatavus oli asi miks ma seda teha ei saanud ja nö konksu otsas olen. Mäluprobleem õnneks lahendus, panin arvutisse mälu juurde 🙂 ff loomulikult kulutab sellest enamuse. Näiteks praegu ff on ca 16 tundi lahti olnud ja näitajad on sellised:
    Kernel time 9m49s
    User time 26m52s
    Working set 382 836K
    Virtual size 941 064K
    jeee, kuul 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.