Kiire.ee

Priit palus oma uuele saidile (mis on praegu küll salasõna taga kinni) pilgu peale visata. Ligipääsu asjus saab infot Priidu blogist. Suure osa kommentaare oli Jaanus juba ära rääkinud Mis mulle silma jäi oli see, etosa layout on fixed laiusega, avaleht näiteks ag osa on 100% laiusega “minu konto” neiteks. Üldiselt võiks olla üks või teine. ma ise eelistan fikseeritud laiusega kujundusi. Näiteks on foorum minu 1600×1200 monitoril suhteliselt naljakas.

Teiseks kuulutuste lisamisel on teksti sisestamise kastid liiga suured. Arvan, et piisaksviiest kuuest reast (eriti palju kerimist tekkitas see näiteks töökuulutuste juures).

Muidu on sait aga vinge ja vähegi mõistliku majandamise puhul on kuldsel börsil varsti vesi ahjus. Tõsi mul pole aimugi, milline on keskkonna strateegia ja kuidas on planeeritud raha teenimine.

Ah jah, RSS voog tundub olevat mingi uudiste asi, mis mind tegelikult kasutajana eriti ei huvita. Ma tahaksin saada eraldi iga kategooria ja alajaotuse uusi kuulutusi RSS voogudena.

Nagu kirjutab Jüri Kaljundi, siis lisaks kiire.ee kuulutustele tundub lähiajal veel igasuguseid huvitavaid asju tulevat.

You may also like...

4 Responses

  1. hei, priit,

    esileht on meil jah fixed suurusega.
    kuid otsustasime sisulehtedel minna 100% peale ja kasutada kogu vaba pind ära.

    RSS voog muutub kohe-kohe sisukamaks. edaspidi saab sealt ikka kuulutuste infot.

    tekstikastid jäävad ikka sama suureks.

    meie eesmärk on pakkuda võimalikult lihtsat ja kasutajasõbralikku keskkonda.

  2. priit says:

    Miks teksti kastid nii suured on? See on ebamugav ja enamus kasutajaid sisestab siiski vaid paar rida infot.

  1. November 30, -0001

    Kiire.ee intervjuu

    Möödunu pika nädalavahetuse jooksul sai avalikuks selline sait nagu kiire.ee. Oma ülesehituselt craiglist.org keskkonnalt innustust saanud kuulutustesait tundub esmapilgul päris huvitav. Priit saatis…

  2. June 29, 2008

    […] esmapilgul päris huvitav. Priit saatis päris mitmetele ajaveebnikele palve oma saiti arvustada. Mina ja mitmed teised ka tegid […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.